Γίνε φίλος μας

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 2015-2016*
(Η  χρονιά υπολογίζεται από την ημερομηνία εγγραφής)


H Playgroup Hellas ειναι μια Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρία που δημιουργήθηκε απο γονείς με σκοπό την οργάνωση και την ανάπτυξη του θεσμού των ομάδων παιχνιδιού στην Ελλάδα και την δημιουργία δράσεων με σκοπό την κοινωνικοποίηση των παιδιών προσχολικής ηλικίας και των οικογενειών τους.Φίλοι

 Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια είναι 50€ ανεξαρτήτος αριθμού παιδιών ( 25€ για τις μονογονεϊκές οικογένειες, τις οικογένειες  όπου ένας από τους δυο γονείς έχει ενεργή κάρτα ανεργίας  και τις οικογένειες με ΑΜΕΑ).
Με αυτά τα χρήματα γίνεστε ''φίλοι'' των ομάδων παιχνιδιού, στηρίζεται τους σκοπούς της ομάδας μας και ταυτόχρονα απολαμβάνετε τα προνόμια των φίλων που είναι:

- Δωρεάν ενημέρωση και δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες και τα ραντεβού παιχνιδιού που γίνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
- Εβδομαδιαίο newsletter με τα νέα τις δράσεις και τις προσφορές μας.
- Συμμετοχή στις εκδρομές σε πάρκα, θέατρα, μουσεία, σινεμά και αλλού δωρεάν ή με μειωμένο αντίτιμο (όπου υπάρχει).
- Συμμετοχή με συμβολικό αντίτιμο στις ομάδες γονέων, και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.
- Ειδικές προσφορές σε καταστήματα και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
-Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς αποκλειστικά για τους φίλους μας.
- Δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού στον χώρο που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τα μέλη μας στην Αγία Παρασκευή με συμβολική μηνιαία συνδρομή και ειδικές τιμές για τα πάρτι και τις εκδηλώσεις των μελών μας.

Σημειώνουμε οτι για τις δραστηριότητες όπου υπάρχει κόστος αυτο αφορά αποκλειστικά στη συνεργαζόμενη επιχείρηση (π.χ. θέατρο, μουσείο) ενω το κόστος για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες της ομάδας της Αγίας Παρασκευής αφορά τα λειτουργικά έξοδα του χώρου.

Όσες οικογένειες παρακολουθούν ένα απο τα μηνιαία προγράμματα στο χώρο που έχουμε φτιάξει στην Αγία Παρασκευή  πληρώνουν μηνιαίες συνδρομές θεωρούνται μέλη και έχουν κάρτες μελών ενώ με την εγγραφή τους παίρνουν και την κάρτα φίλων.

Οι πληρωμές των συνδρομών μελών και φίλων μπορούν να γίνoνται και μέσω EUROBANK GR8702603920000260200294915
με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και αποστολή της απόδειξης στο fax 210 6090772* Αν θέλετε να συμμετέχετε στις ομάδες παιχνιδιού αλλα υπάρχει  αδυναμία πληρωμής του παραπάνω ποσού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βρούμε κάποιον άλλο τρόπο προσφοράς στην ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου